Despre Noi

Societatea comercialã DOMUSTHERM SRL, cu sediul in Zlatna, str. Garii, bl.18, sc.A, et.2, apt.6, jud. Alba, este societate cu răspundere limitată constituită în baza Legii 31/1990 republicată cu modificările şi completările ulterioare.

Principalul obiect de activitate al societătii este "Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat" - cod CAEN 4322. Societatea a fost infiintata în anul 2003 si are acelasi obiect principal de activitate de la înfiintare pânã în prezent, aflandu-se într-un continuu proces de dezvoltare

Societatea are autorizare ISCIR pentru executarea lucrarilor de verificari tehnice periodice si autorizarea functionarilor, punere in functiune, montare si instalare, service si reparare centrale termice. Societatea dispune de dotare tehnico – materiala conforma cu cerintele actuale pentru desfasurarea activitatilor cuprinse in obiectul de activitate.

In prezent societatea mai are in derulare si contracte pentru executare de instalatii pentru constructii si lucrari de instalatii electrice, deasemenea executa si lucrari de instalatii termice pentru persoane fizice.

Serviciile oferite de societatea noastra constau in principal din executarea de lucrari de alimentare cu apa si canalizare si se adreseaza atat proiectelor rezidentiale cat si celor industriale.

Lucrari de alimentare cu apa si canalizare au fost realizate de angajatii nostri in localitatile : Moldova Noua – jud. Caras Severin, Baile Herculare – judetul Caras Severin, municipiul Tulcea, comuna Bucium – judetul Alba.

Societatea dispune in present de 4 mijloace de transport persoane si marfa, necesare pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii.

Dotarea societatii:

Spatii tehnologice: Secretariat, birou manager, birou director commercial, birou furnizare servicii, birou resurse umane; atelier electromecanic; Magazii pentru scule, dispositive, aparate de masurare. Materiale, utilaje, echipamente; Utilaje: autoutilitare Volkswagen Transporter, Dacia Logan R 90 Laureate.

Scule, dispozitive: - Trusa de scule electricieni - Truse de scule pentru mecanici - Masini de gaurit portabile (Makita, bosch) - Polizoare unghiulare portabile - Masini de gaurit si insurubat cu accumulator - Aparat de laser orizontal si vertical cu trepied (element topographic) - Set statii emisie receptive

In present societatea mai are in derulare si contracte pentru executarea de instaltii pentru constructii si lucrari de instaltii electrice, deasemenea executa si lucrari de instalatii termice pentru persoane fizice. Managementul societatii este asigurat de administratorul societatii, care are o vasta experienta in domeniu, experienta dobandita din activitatea anterioara.

Contact

DOMUSTHERM S.R.L.

Adresa: Str. Garii, Bl. 18, Sc. A

Loc.: Zlatna, Jud. Alba.

Tel/Fax: +40258856776.

Tel. Mobil: +40721238005


» mai mult